Coxit Public Relations

Coxit Public Relations er et fullservice kommunikasjonsbyrå som har fokus på å oppnå resultater for våre kunder. Hos oss finner du et mangfold av mennesker med ulik bakgrunn og ulik kompetanse, og det er nettopp derfor vi kan gjøre en forskjell for deg og din virksomhet.

Coxit har gjennom 10 år fokusert på å skape tydelige budskap og forretningsmessig gevinst for våre kunder gjennom effektiv kommunikasjon. Dette gjør vi ved å integrere PR- og kommunikasjon i flere kanaler slik at formidlingen av budskapet kan effektivt nå ut til de vi ønsker å nå.

Byrået, slik det fremstår i dag, ble etablert i februar 2005 av gründer og byråleder, Magnus Brøyn. Coxit PRs røtter strekker seg i midlertidig 15 år tilbake i tid, da Brøyn tidligere har ledet byråene Presse & informasjon a|s og Cox PR (PR-enheten i Cox Kommunikasjon). Coxit PR er i dag en av de topp 10 mest omtalte byråene i Norge. Vi strekker oss langt for å skape unike løsninger og muligheter som gir resultater for våre kunder. Målene når vi sammen med våre kunder, gjennom kommunikasjon som påvirker og styrker.

Coxit PR er medlem av Norske Informasjonsrådgivere (NIR), bransjeorganisasjonen for informasjonsrådgivere i Norge. I tillegg er vi medlem av det internasjonale nettverket Worldcom, som er verdens største nettverk av enkeltstående PR-byråer. Hensikten med dette nettverket er å samle selvstendige byråer i alle verdensdeler, slik at vi sammen kan bistå nasjonale og internasjonale oppdragsgivere. Gjennom dette nettverket har dermed våre oppdragsgivere tilgang til kommunikasjonsekspertise verden over.

Kontaktperson

Magnus Brøyn
Byråleder / CEO
Tlf: 4000 5959
magnus[at]coxit.no

Magnus Brøyn, byråleder i Coxit PR, har nærmere 20 års erfaring innen PR og kommunikasjon. Han er ofte å se i Norges største medier med sin kunnskap om sosiale medier og nye digitale trender. Magnus er opptatt av hvilket innhold man publiserer i hvilken kanal, og at innholdet er relevant for mottakeren. Med bakgrunn fra radio på 90-tallet, vet han hvordan man skaper engasjerende innhold.