NY JOBB?

Coxit Public Relations
Er du på utkikk eller føler du har noe å bevise? Vi i Coxit PR ser alltid etter dyktige medarbeidere som er ute etter å yte det lille ekstra. Om dette er noe du kjenner deg igjen i er det kanskje nettopp deg vi trenger på Coxit-laget. Vi er over gjennomsnittet interessert i teknologi, så det er av stor betydning for oss at du har noe kunnskap og deler vår interesse for at du skal begynne hos oss.

Du bør ha teknisk forståelse da vi har som mål å benytte oss av integrert kommunikasjon som innebærer at du må jobbe med video, foto og lyd i tillegg til tradisjonelle metoder.

Vi har også hatt stor suksess med internship, så om du ønsker å få erfaring fra bransjen før du går ut i jobblivet må du gjerne ta kontakt med oss allerede nå.

Er dette midt i blinken for deg? Ta kontakt med oss i dag!Kontaktperson

Magnus Brøyn
Byråleder / CEO
Tlf: 4000 5959
magnus[at]coxit.no

magnus broyn

Magnus Brøyn, byråleder i Coxit PR, har nærmere 20 års erfaring innen PR og kommunikasjon. Han er ofte å se i Norges største medier med sin kunnskap om sosiale medier og nye digitale trender. Magnus er opptatt av hvilket innhold man publiserer i hvilken kanal, og at innholdet er relevant for mottakeren. Med bakgrunn fra radio på 90-tallet, vet han hvordan man skaper engasjerende innhold